3 tips til den perfekte date

Har din kæreste snart fødselsdag? Eller er du ved at få scoringen i hus og mangler bare lidt den sidste date? Eller er det bare en helt almindelig hverdag, hvor der godt må ske noget vildt? Så er det måske på tide at planlægge en helt vidunderlig fantastisk date for din særligt udkårne.

Få 3 tips til at den perfekte date lige her.

Vælg det rette sted

Først og fremmest gælder det om at vælge det rigtige format. Er din kæreste til koncerter, gastronomiske opleveler eller filmmagi? Eller er det en tur i skoven eller en tur ud og klatre, der virkelig siger jer noget? Så er det, det du skal gå efter.

Mange dates involverer tit en restaurant, hvor man kan få noget lækker mad, ikke skulle tænke over opvasken og blot kan sidde og kigge hinanden i øjnene. Hvis du er træt af date nights på spisesteder, så prøv eventuelt at vælge et sted I aldrig har været før. Det kan være fx være en vild oplevelse at spise ude på en restauranten, hvor maden er i absolut højsæde og I får serveret 3 retter.

Det kan selvfølgelig også være en dyr oplevelse, men når det virkelig skal være er der ikke nødvendigvis nogen skam i at tage et mindre lån, som du kan betale tilbage senere. 

Gør noget ud af jeres selv

Når I skal på date og have det lidt ekstra fancy, så er det vigtigt at gøre noget ud af sig selv. Brug lidt længere tid på make-uppen og bind slipset flot. Det kan også være noget så småt som at tage nyt undertøj på, der senere kan være en god overraskelse. Men det siger sig selv, at jo mere I gør ud af jer selv for den anden, jo mere vil den tid man lægger også blive værdsat.

Overrask din partner

Et tredje tip er klart at have en overraskelse gemt på aftenen. Det kan fx være en buket blomster eller selve daten kan være en hemmelighed. Det kan være virkelig sjovt at lege med at planlægge hemmelige dates for hinanden, så den anden ikke ved hvad der skal ske.

Dette indlæg blev udgivet i lån. Bogmærk permalinket.