Hvis det er den usædvanlige du er efter.

Så er du ude efter en sædvanlige spillested, ikke størrelsen af Sydney Opera House, men noget lige så inspirerende.

Selvfølgelig London kan prale af det alt for arrangører fra storslåede sejlskibe og historiske sejler pramme på Themsen til museer og kongelige paladser til ekstravagante receptioner.

Møder og konferencer bidrage £10 milliarder om året til den nationale økonomi og er en industri, der understøtter 1,8 millioner arbejdspladser. Men hvad der er på tilbud uden for hovedstaden. Her er min top picks:

Dybet, Hull’s 53 millioner pund Millennium Kommissionen lotteri projekt er helt sikkert et sted med en forskel. At yde den mest spektakulære akvarium vises der findes overalt i Europa, er verdens eneste submarium hjemsted for næsten 50 hajer og mere derefter 3.500 fisk, giver en spektakulær kulisse for en lang række begivenheder. Når du tænker over det, hvor ellers kan du banket med hajer.

En tur til en autentisk victorianske fairground bør helt sikkert på enhver begivenheder arrangør liste. Blists Hill sjov fair er en del af Ironbridge Gorge World Heritage site i Telford og dette sted, komplet med ekstrashows og forlystelser kan lejes uafhængigt. Alternativt, den hel victorianske by kan bookes til aften, så gæsterne kan vandre afslappet rundt i butikker og cottages giver dem en uforglemmelig smag af victorianske Shropshire.

Selv navnet antyder, en følelse af mystik og Sutton Hoo bestemt ikke skuffe.

Beskrives som en af Storbritanniens mest betydningsfulde arkæologiske udgravninger, blev en angelsaksisk gravkammer og resterne af en 90 ft skib opdaget her i Woodbridge i

Suffolk i trediverne, som lå uberørt i mere end et tusind tre hundrede år. En replika af skibet nu danner en spektakulær kulisse for en corporate begivenhed eller drinks reception i den vigtigste udstillingshal på denne National Trust ejendom.

Beliggende i hjertet af Manchester city, den prisbelønnede Royal Exchange Theatre er et af de mest spændende arkitektonisk resultater i landet, bygget inden for en af Manchesters mest prestigefyldte historiske bygninger – den tidligere bomuld Exchange, når de største plads i verden til handel. I dag giver det en WOW-faktor for konferencedeltagerne som foyeren integrerer en af de mere usædvanlige teater rum med siddepladser på tre niveauer og i runde faciliteter for op til 750 personer.

Alle Henry VIIIS koner, Anne Boleyn er velsagtens den mest berømte og hendes hovedløse ghost siges stadig at vandre gangene på Blicking Hall. Med sin hollandske tårne, gavle og snørklede røde mursten og Ketton kalksten er Blickling Hall et fantastisk Konferencested, en National Trust Jacobean hus i det rullende Norfolk landskab repræsenterer alt, hvad der er godt ved den engelske statelig hjem.

En tidligere residens af dronninger og ambassadører i mere end fire århundreder, Halls dramatiske facade skjuler en eksklusiv suite værelser tilbyder det perfekte område for corporate gæstfrihed og møder.

Leicesters National Space Centre tilbyder en ud af denne verden sted hvor du kan velkommen dine gæster med en reception på toppen af en raket tårn men hvis du leder efter noget, der er lidt mere nede på jorden, National kul minedrift Museum nær Wakefield passer bill på flere måder end én… historisk 1800-tals colliery bygninger, udstillinger, der bringer historien om kul til liv og en unik underground tour gør museet en enestående beliggenhed… mens Rheged i Penrith, Cumbria, har Europas største græs dækket bygning fantastiske arkitektur.

Men uanset hvor du vælger, huske den gyldne regel… at konferencestedet du vælger er korrekt dimensioneret for dine krav. Et sted uden den rette mængde plads vil være ubehageligt, men det er ofte den faktor, der er undervurderet.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *