Opholder sig rask, mens Wall Street krak

Alle ridning rutschebane Wall Street. Selv hvis du ikke er investeret, overskrifterne skrige ud ét ord: panik!

Det er svært ikke at deltage i den panik. Panik publikum synes at have alt sjovt stunder. Men de har ikke alle lykken. Du kan se, det er rigtigt, hvad din mor fortalte dig: penge ikke købe lykke, i det mindste ikke for de fleste mennesker. Men manglen på penge købe ren elendighed.

Har du nogensinde spekulerer på, hvorfor så mange højhuse har fusion-forseglet, micron-bevis Vinduer at sikre office arbejdstagere mod enhver antydning af frisk luft? Det har at gøre med aktiemarkedet. Under den store Depression, bare alt for mange mæglere hoppe ud af vinduerne. Dette rasende en nation af hævngerrige investorer, som krævede at dræbe deres mæglere personligt. Så fremover alle vinduer blev forseglet.

(Den gode nyhed er, at da windows var forseglet, den store Depression var endt, sÃ¥ har der været meget fÃ¥ rapporterede tilfælde af rasende investorer dræbe deres mæglere. Der har været flere episoder af “office luft kvælning syndrom”– men det er et andet emne for en anden kolonne.)

Ã…h intet! Ikke en anden Top ti liste!

Her er The Happy Guy’s Top ti Tips til opholder sig Sane mens Wall Street krak omkring dig:

Gå ikke i panik. Nok mennesker gør det allerede; du er behov for andre steder.

Ikke deltage i panik mængden. De har ikke mere sjovt, de fungere bare på den måde at tiltrække nye medlemmer fold. Elendighed elsker selskab.

Tage lager. Har du de grundlæggende fornødenheder? Hvis ja, er du OK. Når de kommer til at tage væk din tv-fjernbetjening, derefter panik.

Smil til din nabo. Et smil elevatorer alles spiritus, men mest af alt din egen.

Husk den store Depression. Det suget, men folk overlevede. Det er forbløffende, hvor mange ikke-essentials vi tager for givet. Leje en film om 1930s, læne sig tilbage og grine om, hvor meget bedre vores depression vil være.

Lære en ny færdighed. I hårde tider, det betaler sig at være meget, meget beskæftigelsesegnede. Og du kan endda være heldig at have to jobs. Åh, vent. Det er vores problem nu.

Begynde at spare nu. Derefter når bunden falder, i det mindste vil du have noget at leve på i tre en halv uge.

Begynde at bruge nu. Det er folk som du gemmer alle dine penge i stedet for at bruge dem, der dræber økonomien.

Stop med at lytte til folk fortæller dig at gemme eller til at bruge. Faktisk stop med at lytte til nyheder om markeder. Det er bare alt for deprimerende.

Ignorere top ti lister. De er alt for popsmart og sjældent give nogen virkelig nyttige oplysninger (undtagen for denne ene, selvfølgelig!)

Der har du det. Den glade fyr Top ti Tips til opholder sig rask, mens Wall Street går ned omkring dig. Alle råd din mor fortælle ikke dig om finansielle markeder, og mere vigtigere, om at holde glade mens andre lider. Den nederste linje er ikke i panik, ikke investerer alle dine følelser, hvor pengene er investeret, og fokusere på, hvad der virkelig betyder noget.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *